Algemene voorwaarden zijn op al onze transacties van toepassing. Gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30242530

Prijzen:
De prijzen op de website zijn inclusief btw, toeristenbelasting, bed- en badlinnen en ontbijt voor de eerste ochtend. Het is mogelijk eerder in te checken of later uit te checken op aanvraag. Early check in/check out prijzen vanaf 10 euro pp

Annuleren:
Indien u genoodzaakt bent om uw reservering te annuleren 2 weken of langer voor de dag van aankomst dan krijgt u uw volledige aanbetaling terug.

Indien u uw reservering annuleert binnen 2 weken voor aankomst dan zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen van 50% van het totaalbedrag.

Indien u uw reservering annuleert binnen 3 dagen voor aankomst dan zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen van 75% van het totaalbedrag.

Indien er niet geannuleerd is en u komt niet opdagen (no show) of u annuleert op de dag van aankomst of u vertrekt eerder, dan worden de volledige kosten van het verblijf in rekening gebracht.

Indien u een wijziging wilt aanbrengen in uw reservering of wilt annuleren, dan dient dit via email te geschieden.

Reis-, annulerings- en WA verzekering:
De gast is zelf verantwoordelijk voor een WA, reis- en annuleringsverzekering.

Schoonmaak:
Bij een verblijf van 5 of meer nachten zal het appartement tussentijds schoongemaakt worden. Bed- en badlinnen zal verschoond worden. Het tijdstip vindt plaats in overleg.

Personen in het appartement:
Alleen de personen aangegeven op het reserveringsformulier kunnen gebruik maken van het appartement.
Het is niet toegestaan zonder overleg bezoek te ontvangen of extra personen te laten overnachten. Bij overschrijding kan verder verblijf beëindigd worden, zonder dat er aanspraak gemaakt kan worden op restitutie van de betaling.

Rijwielen:
Rijwielen kunnen aan de gevel gestald worden. Het is niet toegestaan rijwielen door het huis te verplaatsen of in het huis te parkeren.

Schade:
Gasten verplichten zich het appartement in dezelfde staat achter te laten als waarin het werd aanvaard. Indien er onverhoopt schade wordt aangebracht aan het appartement of de inventaris dient dit onmiddellijk bij de eigenaren vermeld te worden. De gast is aansprakelijk voor schade die plaatsvindt tijdens het verblijf inclusief schade toegebracht door derden die met toestemming van de eigenaren aanwezig zijn tijdens het verblijf.
Schade en/of vermissingen, maar ook daarmee verband houdende herstel- of vervangingskosten zullen op de gast verhaald worden. De aansprakelijkheid voor schade blijft bestaan indien de schade na vertrek wordt geconstateerd.

Vroegtijdige beëindiging van het verblijf:
Tijdens het verblijf kunnnen de eigenaren de huurovereenkomst te allen tijde ontbinden indien de gasten zich niet houden aan de overeengekomen voorwaarden, er sprake is van geluidsoverlast of er schade wordt aangebracht aan het appartment. In dit geval kan het verblijf beëindigd worden zonder dat er aanspraak gemaakt kan worden op restitutie van betaling.

Letsel en schade:
De eigenaren van „van Haver tot Gracht“ kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, verlies of schade van en aan persoonlijke bezittingen voortvloeiend uit het verblijf in het appartement.

Verlies sleutel:
Bij verlies van de sleutel wordt 50 euro in rekening gebracht.